Guinness - Duszony Mostek Wołowy
Guinness-duszony mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz bulion wołowy o niskiej soli, brązowy cukier, Guinness stout i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Guinness Duszona Wołowina, Guinness Duszona Wołowina, oraz Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage.
Instrukcje
Połącz pierwsze 11 składników w dużej kuchence elektrycznej, mieszając, aż dobrze wymieszane; top z wołowiną. Przykryć i gotować na wysokiej 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Usunąć wołowinę; pokroić po przekątnej na ziarno w plastry 1/4 cala. Wyrzucić mieszaninę bulionu.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino można spróbować jest Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (Preservative Free) Shiraz jest wytwarzany z winogron uprawianych na certyfikowanych biodynamicznych winnicach jednowarstwowych, uprawianych bez herbicydów, fungicydów lub syntetycznych chemikaliów. Jest wytwarzany bez jakichkolwiek dodatków: siarki (konserwantów), kwasu, taniny lub drobin. Jest to średnio mocne, świeże, owocowe wino, które jest pyszne, jak młode wino. Mając to na uwadze, mają PF shiraz z powrotem do ich pierwszego rocznika 2013, który nadal pokazuje niektóre piękne żywe postacie.Wegańskie