Guawa Ananasowa (Feijoa) Chleb Szybki

Guawa Ananasowa (Feijoa) Chleb Szybki
Ananas Guava (Feijoa) szybki chleb może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.63 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 513 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ananas guawa, soda oczyszczona, mąka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Guawa (Feijoa) Chutney, Guawa ananasowa (Feijoa) i koktajl truskawkowy, oraz Szybki Chleb Ananasowo-Wiśniowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Nasmaruj 2 patelnie bochenka (każda 8 1/2 przez 4 1/2 cala.).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól połączyć w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszaj mleko, jajka, masło, cukier i guawy w misce miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GuajawaGuajawa
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę mąki i wymieszać do połączenia. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec, aż złoty brąz i wykałaczka wychodzi czyste po włożeniu w środku każdego bochenka, 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Schłodzić bochenki na patelni przez 15 minut, a następnie odwrócić na regał chłodzący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
8
Odstawić do ostygnięcia, aż ledwo ciepłe w dotyku, o 10 protokół.
9
Wymieszać cukier puder z mlekiem do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka połowa glazury na środku każdego bochenka, pozwalając mu mżeć po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
GlazuraGlazura
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn