Guacamole z pieczonym Tomatillo wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 6G białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka cebuli, kolendra, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Guacamole Z Pieczonym Tomatillo, Guacamole z pieczonym Tomatillo, oraz Guacamole z pieczonym Tomatillo i papryką Chipotle.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery. Linia obramowana blachą do pieczenia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Brojler
Folia Aluminiowa
2
Tomatillo umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Broil aż tomatillos są po prostu czernieją w miejscach i przetargu, o 8 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Połączyć cebulę, kolendra, chiles, i sok z limonki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Kolendra
Papryka Chili
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj pieczone pomidory i wszelkie soki z blachy do pieczenia do mieszanki cebuli. Używając widelca, mash grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki Dyni
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Dodać awokado i zacieru widelcem, aż mieszanina jest bardzo grubo puree i niektóre kawałki pozostają. Doprawić guacamole do smaku solą. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.