Guacamole Meksykańskie

Guacamole Meksykańskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Meksykańskie Guacamole spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,65 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki, cebuli, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Spróbuj Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, oraz Guacamole / meksykański dip z awokado / Perfect guacamole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć puree awokado, cebula, papryka, papryka jalapeno, kolendra, i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
PaprykaPapryka
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AwokadoAwokado
KolendraKolendra
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dobrze wymieszać, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do służyć.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Magazyn