Guacamole Deviled Eggs
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 Hor d ' oeuvre? Guacamole Deviled Eggs może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 110 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu pieprzowego, papryka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Guacamole Deviled Eggs, Guacamole Deviled Eggs, oraz Guacamole Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać. Jajka pokroić na pół i wyjąć żółtka do miski.
W misce z żółtkami, połączyć awokado, kolendra, zielona cebula, i jalapeno. Wymieszać z sokiem z limonki, i doprawić solą, ostry sos, sos Worcestershire, i musztarda.
Dobrze wymieszać i wypełnić puste połówki białka. Schłodzić do podania.
Tuż przed podaniem posypać papryką.