Guacamole con Ajo Asado, Chile Poblano y Pimiento Rojo

Guacamole con Ajo Asado, Chile Poblano y Pimiento Rojo
Guacamole con Ajo Asado, Chile Poblano y Pimiento Rojo jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz aguacate maduro pelado, pimiento rojo mediano, tortillas de maíz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano), Kotlety wieprzowe czerwone Chile, styl Cervantesa: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes, oraz Vincent Price Sopa Poblano-Zupa Poblano Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Precaliente el horno a 45
2
Para preparar el guacamole, envuelva los dientes de ajo en papel aluminio y hornelos a 450 por 15 minutos o hasta que estn tiernos. Deje entibiar y retreles la piel. Coloque los ajos en un recipiente mediano y machquelos con un tenedor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
3
Precaliente la parrilla.
4
Corte el pimiento y el chile por la mitad a lo largo y Retreat las semillas y membranas. Coloque las mitades de pimiento y chile con la piel hacia arriba en una bandeja de horno forrada con papel aluminio y aplnelas con la mano. Ase por 15 minutos o hasta que se oscurezcan, volteando frecuentemente. Coloque el pimiento y el chile en una bolsa de plstico con cierre hermetico y cierre. Deje reposar por 10 minutos. Plelos y pquelos finamente. Aada el pimiento, el chile, la cebolla de verdeo y los 4 ingredientes siguientes (incluyendo el aguacate) al ajo machacado y mezcle bien.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
5
Reduzca la temperatura a 42
6
Para preparar los nachos, mezcle los trozos de tortilla, 2 cucharaditas de jugo de lima y 1/4 cucharadita de sal en un recipiente grande, removiendo bien. Roce un poco de aceite en una bandeja de horno y coloque encima las tortillas en una sola capa. Hornee a 425 por 10 minutos o hasta que los nachos estn crujientes y ligeramente dorados, volteando una vez. Deje entibiar por 5 minutos. Sirva con el guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn