Guacamole

Guacamole
Guacamole jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 7G białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielu osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 112 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), oraz Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zmniejsz o połowę awokado. Łyżką wyjąć miąższ do miski do miksowania. Rozgnieść awokado za pomocą widelca lub masher ziemniaków, pozostawiając je jeszcze trochę grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodaj pozostałe składniki i złóż wszystko razem.
4
Skropić odrobiną oliwy z oliwek, dostosować przyprawy solą i pieprzem i dać 1 ostateczną mieszankę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
5
Połóż kawałek folii mocno na powierzchni guacamole, aby nie brązowieje i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn