Guacamole
Przepis Guacamole jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 625 kalorii, 7G białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać Serrano chiles, pieprz, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, oraz Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zmniejsz o połowę awokado. Łyżką wyjąć miąższ do miski do miksowania. Rozgnieść awokado za pomocą widelca lub masher ziemniaków, pozostawiając je jeszcze trochę grube.
Dodaj pozostałe składniki i złóż wszystko razem.
Skropić odrobiną oliwy z oliwek, dostosować przyprawy solą i pieprzem i dać 1 ostateczną mieszankę widelcem.
Połóż kawałek folii mocno na powierzchni guacamole, aby nie brązowieje i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.