Grzyby Z Tymiankiem
Tymianek Griddled grzyby może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Kurczak w kratkę z cytryną i tymiankiem, Groch z grzybami i tymiankiem, oraz Pieczone grzyby z tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej ciężką patelnię na kuchence. Pokrój dno z każdego grzyba, a następnie umieść szczyty na patelni, płaską stroną w dół. Owiń sznurek wokół tymianku, aby zrobić Pędzel.
W moździerzu umieścić końcówkę pędzla z dużą szczyptą soli, a następnie bash, dodając około 5 łyżeczek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i octu winnego.
Dodać trochę więcej soli i pieprzu.
Używając wiązki tymianku jako pędzla obróć grzyby i posmaruj je olejem tymiankowym, Kontynuuj smarowanie podczas gotowania. Po ugotowaniu pieczarki układamy na talerzu i posypujemy natką pietruszki, chilli i skórką z cytryny. Wycisnąć sok z cytryny i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Dodaj trochę octu balsamicznego, jeśli chcesz.