Grzyby w sosie z białego wina

Grzyby w sosie z białego wina
Grzyby w sosie z białego wina wymagają z grubsza 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo niedrogi SOS. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, olej roślinny, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kurczak w sosie z białego wina z pieczarkami, Przegrzebki z pieczarkami w sosie z białego wina, oraz Kurczak z pieczarkami w sosie z białego wina czosnkowego.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli i czosnku, i gotować do miękkości, o 5 protokół. Wymieszaj grzyby, 1/2 szklanki wody, wina i bulionu z kurczaka. Doprawić bazylią, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Skrobię kukurydzianą wymieszać z 1/4 szklanki wody. Wymieszać z grzybami i gotować, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn