Grzyby w sosie z białego wina
Grzyby w sosie z białego wina wymagają z grubsza 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo niedrogi SOS. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, olej roślinny, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kurczak w sosie z białego wina z pieczarkami, Przegrzebki z pieczarkami w sosie z białego wina, oraz Kurczak z pieczarkami w sosie z białego wina czosnkowego.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli i czosnku, i gotować do miękkości, o 5 protokół. Wymieszaj grzyby, 1/2 szklanki wody, wina i bulionu z kurczaka. Doprawić bazylią, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Skrobię kukurydzianą wymieszać z 1/4 szklanki wody. Wymieszać z grzybami i gotować, aż zgęstnieje, o 5 protokół.