Grzyby Nadziewane Kiełbasą II
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Sausage Faszerowane Grzyby II. Ten przepis służy 10 osobom. Za 56 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 6 g białka i 14 g tłuszczu. 136 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 23 minut. Mieszanka serka śmietankowego, grzybów, mielonej kiełbasy wieprzowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i pierwotnej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 24%. Wynik ten jest raczej zły. Wypróbuj Grzyby Nadziewane Kiełbasą, Grzyby Nadziewane Kiełbasą i Grzyby Nadziewane Kiełbasą, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Kiełbasę włóż na dużą i głęboką patelnię. Smażyć na średnim ogniu, aż będzie równomiernie brązowy.
Odcedź i przenieś do średniej miski.
Wymieszaj serek śmietankowy z kiełbasą. Nafaszeruj kapelusze grzybów mieszanką serka śmietankowego i kiełbasy.
Ułóż nadziewane kapelusze grzybów na średniej blasze do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku przez 2 do 3 minut, aż lekko się zarumieni.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje najlepsze typy w przypadku Nadziewanych Grzybów. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Winiarnia Amber Falls NV Sarah's Choice Riesling z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
NV Winiarnia Amber Falls Sarah's Choice Riesling
Ten półsłodki, aromatyczny Riesling ma wyraźny „miodowy” bukiet. Idealnie zbalansowane, wino to ma w smaku nuty dojrzałych owoców i utrzymujący się lekki finisz.