Grzyby Nadziewane Kiełbasą II

Grzyby Nadziewane Kiełbasą II
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Sausage Faszerowane Grzyby II. Ten przepis służy 10 osobom. Za 56 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 6 g białka i 14 g tłuszczu. 136 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 23 minut. Mieszanka serka śmietankowego, grzybów, mielonej kiełbasy wieprzowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i pierwotnej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 24%. Wynik ten jest raczej zły. Wypróbuj Grzyby Nadziewane Kiełbasą, Grzyby Nadziewane Kiełbasą i Grzyby Nadziewane Kiełbasą, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojler.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Kształtowanej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej PaprykiDo Kształtowanej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki
2
Kiełbasę włóż na dużą i głęboką patelnię. Smażyć na średnim ogniu, aż będzie równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Francuski Lub Biały ChlebPokrojony W Kostkę Chleb Francuski Lub Biały Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szałwia LiściastaSzałwia Liściasta
3
Odcedź i przenieś do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Plus 5 łyżeczek Cukru, Podzielone1 Szklanka Plus 5 łyżeczek Cukru, Podzielone
4
Wymieszaj serek śmietankowy z kiełbasą. Nafaszeruj kapelusze grzybów mieszanką serka śmietankowego i kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Nadzienia Do Ciasta Jagodowego, PodzielonaPuszka Nadzienia Do Ciasta Jagodowego, Podzielona
Opakowanie Mrożonych Brokułów I Sosu SerowegoOpakowanie Mrożonych Brokułów I Sosu Serowego
Pokrojony W Kostkę Chleb Francuski Lub Biały ChlebPokrojony W Kostkę Chleb Francuski Lub Biały Chleb
5
Ułóż nadziewane kapelusze grzybów na średniej blasze do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku przez 2 do 3 minut, aż lekko się zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonych Brokułów I Sosu SerowegoOpakowanie Mrożonych Brokułów I Sosu Serowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posypka Lodowa Karmelowa I Posiekane Orzechy OpcjonalniePosypka Lodowa Karmelowa I Posiekane Orzechy Opcjonalnie
Ciężka śmietanka Do Ubijania, Ubita I SłodzonaCiężka śmietanka Do Ubijania, Ubita I Słodzona

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje najlepsze typy w przypadku Nadziewanych Grzybów. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Winiarnia Amber Falls NV Sarah's Choice Riesling z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
NV Winiarnia Amber Falls Sarah's Choice Riesling
NV Winiarnia Amber Falls Sarah's Choice Riesling
Ten półsłodki, aromatyczny Riesling ma wyraźny „miodowy” bukiet. Idealnie zbalansowane, wino to ma w smaku nuty dojrzałych owoców i utrzymujący się lekki finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn