Grzyby faszerowane boczkiem i orzechami mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Za 43 centy za porcję, ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 133 kalorie. Ten przepis wypróbowało i polubiło 9 osób. Mieszanka szczypiorku, grzybów, śmietany i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Grzyby nadziewane bekonem i orzechami pekan, Grzyby nadziewane boczkiem i Grzyby nadziewane serem i boczkiem.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojler. Na dużej patelni rozgrzej 2 łyżki masła i oleju na średnim ogniu.
Wino musujące i różowe musujące to moje najlepsze typy w przypadku Nadziewanych Grzybów. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 80 dolarów za butelkę.
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.