Grzyby Dzikie Kurczak Balsamico
Wild Mushroom Chicken Balsamico może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 234 kalorie, 29g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka octu balsamicznego, sos marinara, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Balsamico, Kurczak Z Dzikim Ryżem, oraz Frytki z kurczakiem i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować przez 10 minut lub aż będzie dobrze rumiane z obu stron.
Podgrzać pozostały olej na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cukinię i cebulę i gotować, aż będą miękkie.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Wymieszać sos i ocet na patelni i podgrzać do wrzenia. Powrót kurczaka na patelnię. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 10 minut lub aż kurczak jest gotowane przez.
Podawać z czarnym pieprzem.