Grzyby Dzikie i ryżowe Timbales
Wild Mushroom and Rice Timbales może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,85 zł za porcję. Jeśli masz sól, wodę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Grzyby Dziki Ryż, Placek z dzikim ryżem i grzybami, oraz Ryż Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić borowiki w małej misce; przykryć 1 szklanką wrzącej wody.
Odstawić 20 minut lub do miękkości.
Grzyby odcedzić na sitku nad miską, rezerwując płyn.
W dużym rondlu umieścić zarezerwowany płyn grzybowy, 1 1/2 szklanki wody, ryż i 1/4 łyżeczki soli; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub aż ryż będzie miękki.
Podczas gotowania ryżu, podgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Dodać pozostałe 2 łyżeczki oleju, 1/8 łyżeczki soli, pieczarki portobello i pieczarki; gotować 5 minut lub aż grzyby będą miękkie i ciecz głównie odparuje, często mieszając. Wymieszaj pozostałą 1/8 łyżeczki soli, borowiki i posiekany tymianek.
Usuń ryż z ognia; wymieszaj mieszaninę grzybów, sera i pieprzu.
Pokryć 4 tymbale lub 4 (6-uncja) ramekiny sprayem do gotowania. Opakowanie około 1 szklanka mieszanki ryżu do każdego timbale; odwrócić na talerzach.
W razie potrzeby udekoruj tymiankiem.