Grzyby Bezowe
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Bezowe grzyby mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 32 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz półsłodkie kromki czekolady, sól, białka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Grzyby Bezowe, Grzyby Bezowe, oraz Grzyby Bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników; ubijaj z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż się spieni.
Dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż powstanie sztywny szczyt i cukier się rozpuści (2 do 4 minut).
Mieszankę łyżką do dekoracyjnego worka wyposażonego w dużą okrągłą końcówkę. Wymieszaj 32 (1 1/4"szerokości) kopce, aby przypominały czapki grzybowe i 32 (1" wysokości) kolumny, aby przypominały łodygi na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 200 przez 1 godzinę i 30 minut; wyłączyć piekarnik.
Pozostaw bezy w zamkniętym piekarniku 2 godziny.
Rozłóż cienką warstwę roztopionej czekolady na płaskiej stronie czapek. Wykończenia zaokrąglony koniec łodyg do płaskiego; naciśnij na czekoladę, aby dołączyć łodygi do czapek.
Kapturki posypać lekko cynamonem lub kakao.