Grzybowa Zupa Jęczmienna

Grzybowa Zupa Jęczmienna
Grzybowa zupa jęczmienna to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Jest idealny do Jesień. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jeśli masz pod ręką grzyby, seler, marchew i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa jęczmienno-grzybowa, Zupa Jęczmienno-Grzybowa, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna.

Instrukcje

1
W rondlu zagotować jęczmień i wodę. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 30 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu, wymieszać cebulę, marchewkę i seler; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zmieni się przezroczysty, o 10 protokół. Wymieszać grzyby i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wlać bulion wołowy i doprowadzić zupę na wolnym ogniu na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i kontynuować gotowanie 15 minut. Mieszamy jęczmień, przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
JęczmieńJęczmień
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn