Grzybowa Zupa Jęczmienna

Grzybowa Zupa Jęczmienna
Grzybowa zupa jęczmienna to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Jest idealny do Jesień. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jeśli masz pod ręką grzyby, seler, marchew i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa jęczmienno-grzybowa, Zupa Jęczmienno-Grzybowa, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna.

Instrukcje

1
W rondlu zagotować jęczmień i wodę. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 30 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu, wymieszać cebulę, marchewkę i seler; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zmieni się przezroczysty, o 10 protokół. Wymieszać grzyby i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wlać bulion wołowy i doprowadzić zupę na wolnym ogniu na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i kontynuować gotowanie 15 minut. Mieszamy jęczmień, przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn