Grzybowa Zupa Jęczmienna
Grzybowa zupa jęczmienna to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Jest idealny do Jesień. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jeśli masz pod ręką grzyby, seler, marchew i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa jęczmienno-grzybowa, Zupa Jęczmienno-Grzybowa, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna.
Instrukcje
W rondlu zagotować jęczmień i wodę. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 30 minut, lub do miękkości.
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu, wymieszać cebulę, marchewkę i seler; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zmieni się przezroczysty, o 10 protokół. Wymieszać grzyby i gotować 5 minut więcej.
Wlać bulion wołowy i doprowadzić zupę na wolnym ogniu na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i kontynuować gotowanie 15 minut. Mieszamy jęczmień, przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem.