Grzyb-Quinoa Pilaf
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Grzyb-Quinoa pilaw spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, grzyby, toskański SOS domowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, oraz Quinoa Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać sos w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać grzyby i cebulę; gotować i mieszać 5 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna.
Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia.
Dodać komosę ryżową; wymieszać. Powrót do wrzenia; przykryć. Dusić na małym ogniu 16 do 18 min. lub do momentu wchłonięcia cieczy i quinoa jest przetarg.
Zdjąć z ognia; puch widelcem.
Odstawić, zadaszony, 5 min.
Wymieszać z serem i pietruszką.