Grzyb-Patty Szwajcarskie Topi

Grzyb-Patty Szwajcarskie Topi
Pieczarki-Szwajcarskie Patty topi się może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 73g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, chleb żytni, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczarki i Patty Szwajcarskie: kanapki z grilla dla dwojga, Boczek Szwajcarski Patty Topi, oraz Pieczarkowe i Provolone Patty topi.

Instrukcje

1
Hamburgery gotować na patelni nonstick zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodać grzyby, cebula, i pieprz na patelni, i gotować na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Mieszaninę pieczarek podzielić równomiernie na 4 kromki chleba; na wierzchu po 1 burgerze i 1/4 sera. Przykryć pozostałymi kromkami chleba. Pokryć 1 Stronę każdej kanapki sprayem do gotowania. Gotować, powleczone bokiem w dół, partiami, na patelni na średnim ogniu 3 minut lub do złotego koloru. Płaszcz górnej stronie kanapki; włączyć, i gotować 3 dodatkowe minuty lub aż złoty. Powtórz procedurę z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn