Grzyb-Patty Szwajcarskie Topi
Pieczarki-Szwajcarskie Patty topi się może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 73g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, chleb żytni, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczarki i Patty Szwajcarskie: kanapki z grilla dla dwojga, Boczek Szwajcarski Patty Topi, oraz Pieczarkowe i Provolone Patty topi.
Instrukcje
Hamburgery gotować na patelni nonstick zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić i ogrzać.
Dodać grzyby, cebula, i pieprz na patelni, i gotować na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Mieszaninę pieczarek podzielić równomiernie na 4 kromki chleba; na wierzchu po 1 burgerze i 1/4 sera. Przykryć pozostałymi kromkami chleba. Pokryć 1 Stronę każdej kanapki sprayem do gotowania. Gotować, powleczone bokiem w dół, partiami, na patelni na średnim ogniu 3 minut lub do złotego koloru. Płaszcz górnej stronie kanapki; włączyć, i gotować 3 dodatkowe minuty lub aż złoty. Powtórz procedurę z pozostałymi kanapkami.