Grzyb-Patty Szwajcarskie Topi

Grzyb-Patty Szwajcarskie Topi
Pieczarki-Szwajcarskie Patty topi się może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 73g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, chleb żytni, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczarki i Patty Szwajcarskie: kanapki z grilla dla dwojga, Boczek Szwajcarski Patty Topi, oraz Pieczarkowe i Provolone Patty topi.

Instrukcje

1
Hamburgery gotować na patelni nonstick zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby, cebula, i pieprz na patelni, i gotować na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Mieszaninę pieczarek podzielić równomiernie na 4 kromki chleba; na wierzchu po 1 burgerze i 1/4 sera. Przykryć pozostałymi kromkami chleba. Pokryć 1 Stronę każdej kanapki sprayem do gotowania. Gotować, powleczone bokiem w dół, partiami, na patelni na średnim ogniu 3 minut lub do złotego koloru. Płaszcz górnej stronie kanapki; włączyć, i gotować 3 dodatkowe minuty lub aż złoty. Powtórz procedurę z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn