Grzyb Manicotti

Grzyb Manicotti
Grzyb Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 13g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, szczypiorek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Manicotti z wołowiną i grzybami, Manicotti olej z grzybów i trufli, oraz Manicotti z kurczakiem i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. gotować i odsączyć muszle manicotti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W rondlu 3-quart roztopić masło na średnim ogniu. Pieczarki, 2 łyżki cebuli i czosnku gotować na maśle około 3 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Zamieszaj sherry, sok z cytryny, pieprz cytrynowy i sól. Gotować na średnim ogniu około 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż prawie cała ciecz odparuje. Wymieszać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu około 1 minuty, często mieszając, aż lekko zgęstnieje.
4
W małej misce, wymieszać ser śmietankowy, ser feta, 2 łyżki cebuli i sos Worcestershire z widelcem, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z szynką i szczypiorkiem. Każdą skorupkę napełnić około 3 łyżkami mieszanki sera, używając małej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać połowę sosu do nieczystego 8-calowego kwadratowego (2-quart) szklanego naczynia do pieczenia. Ułóż wypełnione muszle w naczyniu. Łyżka pozostałego sosu na muszlach. Przykryć i piec około 20 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn