Grzyb Manicotti
Grzyb Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 13g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, szczypiorek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Manicotti z wołowiną i grzybami, Manicotti olej z grzybów i trufli, oraz Manicotti z kurczakiem i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. gotować i odsączyć muszle manicotti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W rondlu 3-quart roztopić masło na średnim ogniu. Pieczarki, 2 łyżki cebuli i czosnku gotować na maśle około 3 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Zamieszaj sherry, sok z cytryny, pieprz cytrynowy i sól. Gotować na średnim ogniu około 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż prawie cała ciecz odparuje. Wymieszać z bitą śmietaną.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu około 1 minuty, często mieszając, aż lekko zgęstnieje.
W małej misce, wymieszać ser śmietankowy, ser feta, 2 łyżki cebuli i sos Worcestershire z widelcem, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z szynką i szczypiorkiem. Każdą skorupkę napełnić około 3 łyżkami mieszanki sera, używając małej łyżki.
Wlać połowę sosu do nieczystego 8-calowego kwadratowego (2-quart) szklanego naczynia do pieczenia. Ułóż wypełnione muszle w naczyniu. Łyżka pozostałego sosu na muszlach. Przykryć i piec około 20 minut lub aż gorące i bąbelkowe.