Grzanki z Tapenadą z pomarańczy i kopru włoskiego

Grzanki z Tapenadą z pomarańczy i kopru włoskiego
Grzanki z Tapenadą z pomarańczy i kopru włoskiego to wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 22 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę, bagietkę po przekątnej chleba, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tapenada Z Nasion Pomarańczy I Kopru Włoskiego, Grzanki z Tapenadą, oraz Grillowany Halibut Z Koprem Włoskim I Tapenadą Z Zielonymi Oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać pieprz. Łyżka 1 łyżeczka tapenady na każdym plasterku bagietki. Ułożyć na półmisku; w razie potrzeby udekorować pomarańczowymi kawałkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
BagietkaBagietka
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn