Grzanki krabowe z majonezem Sriracha
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 424 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zbieraną kostkę krabów, cytrynę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sriracha grzanki czosnkowe z krewetkami, Serowe chrupki z brokułów z majonezem Sriracha, oraz Bułeczki na parze z grillowanymi krewetkami i majonezem Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem żółtko, musztardę i sól, aż do dobrze wymieszanego. Kontynuuj ubijanie, dodając olej w powolnym, stałym strumieniu w celu emulgowania mieszaniny.
Wymieszać sok z cytryny i Sriracha. Majonez można przechowywać w lodówce do 2 dni.
Na grzanki krabowe: tosty na złoty kolor.
Pokroić każdy kawałek na 2-calowe kawałki.
Delikatnie złożyć majonez do mięsa krabowego, aż dobrze wymieszane. Łyżka mieszanki kraba do miski i ustawić wewnątrz większej miski wypełnionej lodem, aby utrzymać zimno w razie potrzeby.
W razie potrzeby udekoruj płatkami chile.
Podawać z cytrynowymi klinami i tostami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.