Grzanki Dressingowe
Dressing grzanki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz chleb kukurydziany, seler, mieszankę farszu z ziołami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka szpinakowa z sosem Tamaryndowym i Pappadamowymi grzankami, Sałatka Cezar z domowymi grzankami i sosem balsamicznym, oraz Rodzinna ulubiona sałatka z domowym sosem ranczo i grzankami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj seler i cebulę; gotować 5 minut lub do miękkości.
Połączyć mieszankę cebuli, chleb kukurydziany, a następnie 3 składniki w dużej misce; dobrze wymieszać.
Rozłóż mieszankę chleba kukurydzianego na lekko nasmarowanej patelni jellyroll.
Piec w 350 przez 30 do 33 minut lub aż zestaw. Schłodzić na drucianym stojaku 30 minut. Przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin lub do schłodzenia.
Poluzuj krawędzie dressingu z chleba kukurydzianego ostrym nożem. Obróć się na dużą deskę do krojenia.
Umieść w jednej warstwie na wysmarowanych dużych blachach do pieczenia.
Piec w 450 przez 35 do 40 minut, obracając od czasu do czasu, lub aż dobrze rumiane i chrupiące.