Grzanki czosnkowe z czerwoną papryką Aioli
Grzanki czosnkowe z czerwoną papryką Aioli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 300 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz chleb ciabatta, ząbki czosnku, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: mus z czerwonej papryki z grzankami czosnkowymi, Grzanki Brokułowe Z Oliwą Z Oliwek, Czosnkiem I Czerwoną Papryką, oraz Smażony Bakłażan Z Chipsami Czosnkowymi I Czerwoną Papryką Aioli.
Instrukcje
Aby chleb czosnkowy: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Skropić olej na kromki chleba. Ułóż chleb na blasze do pieczenia.
Piec, aż chleb będzie chrupiący i złoty, o 5 protokół. Natychmiast pocierać ząbki czosnku na gorące tosty.
Aby aioli: drobno posiekać czosnek w robocie kuchennym.
Dodać paprykę i zmiksować na niemal gładką masę. Zmiksować z majonezem. Po uruchomieniu maszyny zmiksuj olej. Doprawić aioli do smaku solą i pieprzem.
Przenieść aioli do małej miseczki. (Aioli można wykonać 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozłóż aioli nad toastami i służyć.