Grys Serowy
Kasza serowa może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na śniadanie. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 64 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 10 g białka i 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i kup wodę, kaszę hominy, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zdążyć dzisiaj. Ten przepis zachwycił 34 osoby. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Jest dostarczany przez Allrecipes. Kilku osobom naprawdę smakowało to południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31%. Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kotlet cielęcy myśliwski z kaszą serową południową: Jaegerschnitzel z kaszą serową południową, Kasza serowa i Kasza serowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużym garnku zagotuj wodę przed dodaniem kaszy. Zmniejsz ogień do małego i mieszaj, aż zgęstnieją.
Gdy masa zgęstnieje, dodać jajka, margarynę, ser, sól przyprawową i ostry sos. Mieszać, aż ser się roztopi.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Kaszę pokroić w kwadraty i podawać.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze typy w przypadku kaszy. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Bollinger Brut Special Cuvee z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.