Gruyere & karmelizowane tarty cebulowe wymagają około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 41 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 156 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś masło, ciasto francuskie, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Karmelizowana cebula i Gruyere Foccacia, Karmelizowana cebula i Gruyere Foccacia, oraz Szynka, Karmelizowana Cebula I Pizza Gruyere.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju i maśle, aż zmięknie. Zmniejsz ogień do średnio niskiego; gotuj bez przykrycia przez 40 minut lub do uzyskania głębokiego złotego koloru, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Czosnek
3
Rozłóż każdy arkusz ciasta francuskiego na nie natłuszczonej blasze do pieczenia. Za pomocą noża zdobądź dekoracyjne linie wokół krawędzi każdego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Nóż
4
Rozłóż mieszankę cebuli do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cebula
5
Posyp serami i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek
6
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub na złoty kolor.
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.