Gruszki w koszulce z perłami tapioki i Satsumas

Gruszki w koszulce z perłami tapioki i Satsumas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gruszki w koszulce z perłami tapioki i Satsumas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 243 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś torebkę herbaty, gruszki comice, anyż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Gruszki w koszulce z perłami tapioki i Satsumas, Pudding ze słodkiej kukurydzy i pereł tapioki, oraz Perły Tapioki Ze Słodkim Kokosem I Kantopą.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do energicznego wrzenia w dużym ciężkim garnku, następnie dodać perły z tapioki i powrócić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i delikatnie zagotuj, przykryj, mieszając od czasu do czasu, aż perły tapioki będą prawie przezroczyste, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyjąć z ognia i wymieszać mieszaninę, a następnie odstawić, przykryte, aż ciecz będzie gęsta, a perły będą przezroczyste, około 45 minut.
3
Odcedzić w durszlaku i spłukać zimną wodą, a następnie dobrze spuścić i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Wytnij rundę papieru pergaminowego nieco większą niż wnętrze ciężkiego garnka o pojemności od 4 do 5 litrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Obrać 2 (3 - na 1-calowy) paski skórki z 1 satsuma z obieraczką do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
3
Usunąć biały rdzeń ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Doprowadzić wodę, cukier, miód, cynamon, skórki, i anyż do wrzenia w garnku 4-do 5-quart na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodaj torebkę z herbatą i stromą, dunking bag kilka razy, 3 minuty. Wycisnąć worek i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
7
W międzyczasie obrać gruszki, następnie ćwiartkę wzdłuż i rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
8
Powrót płynu do wrzenia na dużym ogniu, następnie dodać gruszki w 1 warstwie i przykryć powierzchnię bezpośrednio okrągłym pergaminem, składając bok do boku garnka, aby całkowicie uszczelnić powierzchnię. Powrót do wrzenia, a następnie gotować gruszki na wolnym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż po prostu miękkie po przekłuciu ostrym nożem, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Zdjąć z ognia i niech gruszki strome w cieczy, nadal pokryte, obracając od czasu do czasu, aż ostygnie całkowicie, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
10
Ostrożnie przenieść gruszki łyżką szczelinową do płytkiego naczynia, a następnie przecedzić płyn przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem do miarki. Odrzuć ciała stałe, rezerwując anyż Gwiaździsty i laski cynamonu do dekoracji w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
11
Nalej 1 szklankę płynu do kłusowania na tapiokę, a pozostałą ciecz wylej na gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1
Odetnij skórkę, w tym cały biały rdzeń, z satsumas ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Wytnij segmenty wolne od membran, pozwalając im wpaść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Podawać gruszki z perłami z tapioki i płynem do kłusowania. Top z satsumas.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1
* Gruszki można gotować 2 dni wcześniej i schłodzić w płynie, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.* Perły z tapioki można gotować i osuszać 1 dzień wcześniej, a następnie przechowywać w 1 szklance płynu do kłusowania gruszek w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Segmenty Satsuma można ciąć 3 godziny do przodu i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn