Gruszki i Daktyle z jogurtem waniliowo-pomarańczowym
Gruszki i Daktyle z jogurtem waniliowo-pomarańczowym to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na $1.95 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 367 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli masz gruszki bartlett, miód, fasolę waniliową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gotowane gruszki z sosem jogurtowym waniliowo-miodowym, Miodowo-karmelizowane gruszki z Flanem pomarańczowo-waniliowym, oraz Mandarynkowa Sałatka z kurczaka z kremowym sosem jogurtowym pomarańczowo-waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżka jogurtu do miski. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do jogurtu (rezerwa pod dla innych zastosowań). Wymieszaj koncentrat soku pomarańczowego i miód do dobrze wymieszanego.
Obrać i rdzeń gruszki; pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1 cala. Ułóż gruszki i daktyle w miseczkach i wymieszaj je z około 1/4 szklanki jogurtu waniliowo-pomarańczowego.