Gruszka, suszona wiśnia i migdały Galette wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 9g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, masło, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Gruszka, suszona-wiśnia i migdały Galette, Gruszka, migdał i suszone-Cherry Brown Betty, oraz Galetka Migdałowo-Gruszkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść migdały na patelni na średnim ogniu. Gotować, potrząsając patelnię często, aż orzechy są lekko tosty, 5 do 7 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 191°; wyłożyć dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Umieść jeden arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
5
Posmaruj go lekko wodą; umieść drugi arkusz na górze. Za pomocą wałka do ciasta zwiń arkusze ciasta w 12-calowy kwadrat, a następnie przyciąć w 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
6
Przenieść do wyłożonej blachy do pieczenia; przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
W misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, pokonać pastę migdałową, 3 łyżki. cukier i 1 jajko, aż będzie gładkie. Ubić w maśle i ekstrakt z migdałów, aż będzie gładka. Wymieszać z mąką.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę. Gruszki wachlować w kółko nad nadzieniem. Wiśnie rozsypać na wierzchu. Fold krawędzie ciasta nad nadzieniem, plisowanie, jak iść, pozostawiając centrum gruszek odsłonięte. Ciasto powinno szczelnie zamknąć gruszki i nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Połówki Gruszek W Syropie
9
Beat Pozostałe jajko z 1 łyżeczką. woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Mieszankę pędzlem na krawędziach ciasta.
11
Pozostały cukier posypać owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego