Gruszka, Roquefort i karmelizowana cebula Galette
Need a wegetariańska przystawka? Gruszka, Roquefort, i karmelizowana Galette cebula może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cebuli, masło, ser roquefort i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karmelizowane tarty z cebulą, orzechami i Roquefortem, Dynia Maślana i karmelizowana cebula Galette, oraz Dynia Maślana I Karmelizowana Cebula Galette.
Instrukcje
Cebulę ugotować na maśle na dużej patelni na średnim ogniu, 30 do 35 minut lub aż cebula jest karmelizowana, często mieszając. Wymieszać z solą i pieprzem; odstawić.
Rozłóż kawałek i zwiń w 14-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Przełożyć do wyłożonej pergaminem blachy do pieczenia.
Połączyć plasterki gruszki i mąki; wrzucić delikatnie do herbu.
Rozłóż trzy czwarte cebuli na piecrust, pozostawiając 4 " granicy wokół krawędzi. Ułóż plastry gruszki na cebuli; top z pozostałą cebulą, pekan, i ser. Fold over 4 " granice ciasta, naciskając delikatnie do uszczelnienia.
Wymieszaj ciasto z ubitym jajkiem.
Piec w temperaturze 425 przez 24 do 25 minut lub do złotego koloru, ekranując folią aluminiową, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu 5 minut.
Podawać ciepłe lub chłodne do temperatury pokojowej na stojaku z drutu.