Gruszka, prażony orzech i mieszana Sałatka Zielona z szampanem-winegretem żurawinowym

Gruszka, prażony orzech i mieszana Zielona sałatka z szampanem-winegretem żurawinowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 333 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szampana, gruszki, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka mieszana z winegretem waniliowo-gruszkowym i prażonymi orzechami włoskimi, Sałatka Zielona mieszana z winegretem żurawinowym, oraz Sałatka Zielona mieszana z winegretem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast orzechy włoskie w małej suchej patelni na średnim ogniu (zajmie to około 3 minut).
W małym rondlu połącz szampana, sos żurawinowy, szalotki, musztardę Dijon i olej.
Trzepać razem. Ustawić patelnię na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki (około 5 minut).
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Zieleninę umieścić w dużej misce. Top z gruszkami, prażonymi orzechami włoskimi i suszoną żurawiną.
Skropić winegret żurawinowy tuż przed podaniem.