Gruszka Orzech Wontons
Gruszka orzech Wontons jest bezmleczne przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jeśli masz wodę, cukier, miskę wody i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Date-Walnut Wontons, Kompot pomarańczowy z Daktylem-Orzech włoski, oraz Sałatka gruszkowo-orzechowa z winegretem gruszkowym.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu, doprowadzić wodę i cukier na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skrawkami fasoli wanilii i likierem pomarańczowym.
Umieść gruszki w misce robota kuchennego i przetwarzaj, aż drobno posiekasz, zatrzymując się, aby zeskrobać misę, jeśli to konieczne.
Dodać syrop cukrowy i pulsować tylko do połączenia.
Przełożyć gruszki do miski i wymieszać z orzechami włoskimi.
Umieścić mieszaninę w lodówce do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny. Wypełnienie może być wykonane do 1 dnia przed czasem.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku 6-quart do 360 stopni F.
Aby uformować pierogi, wyjmij 1 wonton opakowanie z opakowania, przykrywając Pozostałe wilgotną szmatką.
Delikatnie umyj brzegi owijki wodą.
Umieść 1 łyżeczkę mieszanki gruszek na środku opakowania. Złóż na krawędziach, uszczelnij i kształt zgodnie z potrzebami. Ustaw na patelni z prześcieradłem i przykryj wilgotną szmatką. Powtarzaj procedurę, aż wszystkie nadzienie zniknie.
Delikatnie umieść wontony w oleju, 7 do 8 na raz. Smażyć na złoty kolor, około 2 minut.
Wyjmij do stojaka chłodzącego ustawionego w blasze wyłożonej gazetą i pozostaw do ostygnięcia co najmniej 5 minut przed podaniem.