Gruszka Migdałowo-Jabłkowa Crumble
Need a deser wegetariański? Gruszka migdałowo-jabłkowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, masło, nektar gruszkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so amazing spoonacular score of 20%. Spróbuj Gruszka i kruszonka migdałowa, Ciasto Z Kruszonką Jabłkowo-Gruszkową, oraz Ciasto Gruszkowo-Jabłkowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć gruszki i jabłka. W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą, nektar gruszkowy i ekstrakt; mieszać do uzyskania gładkości. Mieszać z brązowym cukrem do zmieszania.
Skropić mieszaninę gruszkową i delikatnie mieszać do pokrycia.
Przeniesienie do 11-in. x 7 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Do polewy, w małej misce, połączyć mąkę, owies, brązowy cukier i sól.
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy; wymieszać z migdałami.
Posypać mieszaniną owoców.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do miękkości owoców.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.