Gruszka imbir chrupiący z Kruchym Streuselem
Gruszka imbir Crisp z Crumbly Streusel może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, marsala, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszka chrupiąca z polewą owsianą Streusel, Gruszka i suszona wiśnia chrupiąca z gałką muszkatołową - orzech Streusel, oraz Kruche Ciasto Jagodowe Streusel-Y dla podobnych receptur.
Instrukcje
Make streusel: Rozgrzej piekarnik do 35
Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. W misce miksera stojącego wymieszać suche składniki.
Dodać masło; wymieszać na małej prędkości, aż kruchy.
Piec na złoty kolor na brzegach, 8 do 10 minut; wymieszać.
Piec na złoty cały, 3 do 5 protokół.
Niech streusel ostygnie. Zwiększyć piekarnik do 37
Zrobić gruszki: obrać i rdzeń owoców, pokroić w 1-w. kawałki i delikatnie wymieszać w dużej misce z sokiem z cytryny. Masło płytkie 2-qt. naczynie do pieczenia i odstawić.
Połączyć cukier i 2 łyżki. woda w 3-do 4-qt. pan. Gotować na średnim ogniu, aż cukier zacznie brązowieć w 1 miejscu, 4 do 7 minut. Wirowanie patelni od czasu do czasu, gotować, aż cukier będzie złoty kolor, 1 do 2 minut więcej.
Wyjąć z ognia, ostudzić około 30 sekund, a następnie delikatnie wymieszać gruszki (cukier zatrzyma się w miejscach). Odstawić patelnię do ogrzania i gotować, od czasu do czasu mieszając, aż cukier ponownie się rozpuści, 2 do 3 minut.
Dodaj marsalę, imbir, rodzynki, wanilię i sól. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gruszki będą po prostu miękkie, 8 do 10 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść gruszki do przygotowanego naczynia.
Dodać masło do patelni i gotować, aż się stopi. Mieszanka łyżka na gruszki.
Rozsypać streusel na gruszki, a następnie piec, aż owoce bulgotanie, 15 do 20 minut.
Podawać na ciepło, z lodami waniliowymi lub creme frache.
Dodać do przodu: do 3 godzin, następnie podgrzać w piekarniku 350 do ogrzania, około 20 minut.