Gruszka i pecorino Ravioli z sosem maślanym szałwiowym

Gruszka i pecorino Ravioli z sosem maślanym z szałwii może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 708 kalorii, 25g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, gruszki, wonton owijki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć żółtko, możesz podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ravioli Z Gruszką I Pecorino Z Orzechami Włoskimi, Ravioli Z Dyni Z Sosem Szałwiowym Z Rumianym Masłem, oraz Delicata Squash Ravioli z sosem maślanym szałwiowym.
Instrukcje
Umieścić gruszki w dużej misce. Jeśli jest za dużo płynu, odcedzić przez drobny sitko.
Wymieszać z pecorino, mascarpone i żółtkiem.
Umieść 1 owijkę wonton na powierzchni roboczej.
Umieścić 1 do 1 1/2 mieszanki łyżeczek w środku opakowania.
Szczotkuj krawędzie wodą i złóż owijkę. Naciśnij mocno, aby uszczelnić.
Napełnij 4-quart rondel dwie trzecie pełne wody.
Dodać sól; podgrzać do wrzenia. Delikatnie wsuń 5 ravioli. Gotować 3 do 4 protokół lub do czasu zakończenia. Powtarzaj, aż wszystkie ravioli jest gotowane.
W 8-do 10-calowej patelni, masło ciepła i szałwii na średnim ogniu, aż masło jest złoty kolor, zmniejszenie ciepła, jeśli jest to konieczne, aby utrzymać masło przed spalaniem.
Usuń szałwię, polej masłem ravioli.
Posypać dodatkowym serem według uznania.