Groszek śnieżny z orzeszkami piniowymi i miętą

Przepis śnieżny groszek z orzeszkami piniowymi i miętą można zrobić w około 11 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 295 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 178 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, liście mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Herbed Kuskus z groszkiem i orzeszkami pinii, Groszek cukrowy z orzeszkami piniowymi i czosnkiem, oraz Podsmaż orzeszki piniowe z kukurydzą i słodkim groszkiem przepis (????????) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj groszek śnieżny, czosnek i orzeszki piniowe. Wymieszać, aby pokryć olejem. Gotować przez 1-2 minuty, mieszając.
Nie chcesz rozgotować groszek śnieżny lub będą one utykać. Powinny być jeszcze trochę chrupiące.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z olejem sezamowym i posiekanymi liśćmi mięty.