Groch z grzybami i tymiankiem

Groch z grzybami i tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grochu z grzybami i tymiankiem. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Jeśli masz paprykę, grzyby, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groszek z cytryną i tymiankiem, Groch Z Kaparami I Tymiankiem, oraz Pieczone grzyby z tymiankiem.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i grzyby ugotować na oleju 3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z groszkiem. Gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
GrochGroch
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać solą, pieprzem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
3
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn