Groch polny, Okra i kukurydza to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, sos worcestershire, okra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Groszek polny z Okranem i kiełbasą Andouille, Gotowany Groszek Polny, oraz Groch Polny Południowy.
Instrukcje
1
Smażyć pierwsze 4 składniki na gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 8 minut lub aż cebula jest lekko rumiane.
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj sos Worcestershire i następne 4 składniki, i gotować, stale mieszając, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
3
Wymieszać bulion z winem i doprowadzić do wrzenia. Wmieszaj groszek polny i wróć do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wymieszać okrę, kukurydzę i, w razie potrzeby, do 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona