Groch au Gratin
Groszek au Gratin może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 488 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Za 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę, ser romano, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 51%. Spróbuj Au Gratin groszek i ziemniaki, Zapiekanka z belgijskiej endywii z boczkiem (Gratin d ' Endives Ardennaise), oraz Belgijskie Chicons Au Gratin (Endives Au Gratin) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce wymieszaj jajka, tymianek, czosnek w proszku, ser, sól i pieprz. Dodaj śmietanę i groszek i wlej do małego okrągłego naczynia do pieczenia. Ułóż ziemniaki na wierzchu mieszanki, skrop oliwą z oliwek i posyp masłem pokrojonym w kostkę.
Piec bez przykrycia w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę.