Grillowany Łosoś Alaskański
Jeśli 17 centów za porcję spada twój budżet, Grillowany łosoś z Alaski może być świetnym bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz steki z łososia, pieprz, 2 ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Alaskan Salmon Chowder, Alaskan King Salmon Chili, oraz Alaskańska Bursztynowa Marynata Łososiowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz pierwsze sześć składników. Gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści.
Tymczasem łososia grillować, przykryte, na średnim ogniu przez 5 minut. Łososia obrócić; zalać sosem maślanym. Grill 7-9 minut dłużej, toczenie i fastrygowanie od czasu do czasu, lub aż łosoś płatki łatwo z widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.