Grillowany ziemniak i kozi ser Napoleon z bazylią Vinaigrette

Grillowany ziemniak i kozi ser Napoleon z bazylią Vinaigrette
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Grillowany ziemniak i kozi ser Napoleon z bazylią Vinaigrette może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 665 kalorii. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany placek kukurydziany i jagodowy z bitym kozim serem i bazylią Vinaigrette, Sałatka zielona z serem truskawkowym i kozim z bazylią Vinaigrette, oraz Tarta pomidorowo-koziego sera z winegretem cytrynowo-bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ocet i bazylia umieścić w blenderze z solą i pieprzem i zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej i mieszaj do emulgowania, sprawdź przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Plastry ziemniaków posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Ułóż stosy z następujących warstw: ziemniak, 1 łyżka koziego sera, ziemniak, 1 łyżka koziego sera, kończąc na ziemniaku. Ułóż grill folią i grilluj stosy, przykryte, około 1 minuty lub do momentu, gdy ser zacznie się topić. Gdy ser jest prawie stopiony, przesuń stosy z folii do rusztu z grilla tylko chrupać dno, o 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser KoziSer Kozi
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Skropić bazylia vinaigrette na i wokół ziemniaków i góry każdy Napoleon z niektórych liści podstawy i szczypiorku, Jeśli za pomocą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn