Grillowany ziemniak i kozi ser Napoleon z bazylią Vinaigrette

Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Grillowany ziemniak i kozi ser Napoleon z bazylią Vinaigrette może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 665 kalorii. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany placek kukurydziany i jagodowy z bitym kozim serem i bazylią Vinaigrette, Sałatka zielona z serem truskawkowym i kozim z bazylią Vinaigrette, oraz Tarta pomidorowo-koziego sera z winegretem cytrynowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet i bazylia umieścić w blenderze z solą i pieprzem i zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej i mieszaj do emulgowania, sprawdź przyprawę.
Plastry ziemniaków posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Ułóż stosy z następujących warstw: ziemniak, 1 łyżka koziego sera, ziemniak, 1 łyżka koziego sera, kończąc na ziemniaku. Ułóż grill folią i grilluj stosy, przykryte, około 1 minuty lub do momentu, gdy ser zacznie się topić. Gdy ser jest prawie stopiony, przesuń stosy z folii do rusztu z grilla tylko chrupać dno, o 1 do 2 minut więcej.
Skropić bazylia vinaigrette na i wokół ziemniaków i góry każdy Napoleon z niektórych liści podstawy i szczypiorku, Jeśli za pomocą.