Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Grillowany, boczek-Topped klopsiki nadziewane serem piwnym spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 886 kalorii, 50g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 162 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, Sriracha, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klopsiki z boczkiem i serem, Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Buffalo Chicken faszerowana cukinia z topionym cheddarem, boczkiem i sosem z sera pleśniowego z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz ser, Worcestershire, czosnek, musztarda, cayenne i sól. Pulsuj kilka razy, aż się zmieszasz. Po uruchomieniu procesora powoli dodawać piwo przez rynnę, przetwarzać do gładkości, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Mieszanina będzie miękka, ale stwardnieje w lodówce.
3
Przełożyć do miski, przykryć i schłodzić przez co najmniej cztery godziny.
Umieść kulkę wielkości łyżeczki w małej bezpiecznej misce mikrofalowej i kuchence mikrofalowej na 15 sekund. Smak soli i pieprzu i dodać więcej w razie potrzeby.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Uformuj cztery kulki zimnego sera piwnego, używając obfitej łyżki stołowej dla każdej z nich. Uformuj wokół nich cztery pojedyncze, podłużne klopsiki. Za pomocą dwóch połówek, top każdy z" x " boczku, i slather obficie z ketchupem-Sriracha glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sriracha
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
7
Umieść klopsiki na chłodnej stronie grilla i gotuj, sprawdzając okresowo, aż termometr odczytu natychmiast zarejestruje 68° Po włożeniu do środka klopsików, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć z grilla, pozostawić na pięć minut i podawać z dodatkową glazurą i piwnym serem.