Grillowany Twarog Serowy Panzanella
Grillowany twarog serowy Panzanella może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 570 kalorii, 18g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Działa dobrze jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, twaróg serowy, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 126 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowana Sałatka z serem Panzanella...i więcej gotowania w telewizji!, Grillowany ser z jagodami, Brie i twarogiem cytrynowym, oraz Grillowana Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć posiekane pomidory, ocet z czerwonego wina, czosnek, bazylia, 1/2 łyżeczki soli i 4 łyżki oliwy z oliwek. Dobrze wymieszać i odstawić.
Ustawić patelnię grillową na średnim ogniu.
Kromki chleba posmarować łyżką oleju. Gotować, od czasu do czasu, aż pojawią się ślady grilla i chleb będzie chrupiący. Odstawić chleb na deskę do krojenia, aby ostygł na minutę.
Tymczasem zmniejsz ciepło na patelni grillowej do średnio-niskiego. Poczekaj minutę lub dwie, aż ostygnie, a następnie posmaruj pozostałą łyżką oliwy z oliwek.
Dodać twaróg i gotować, aż będą rumiane i chrupiące na dole, ale nie całkowicie stopione na górze. Po zakończeniu użyj widelca i ostrożnie usuń twaróg z patelni grillowej i odstaw na talerz.
Posiekać kromki chleba na 1-calową kostkę i dobrze wrzucić z pomidorami. W razie potrzeby doprawić mieszaninę większą ilością soli. Podziel panzanellę między cztery duże miski i udekoruj grillowanym twarogiem serowym.