Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego tuńczyka z sosem pieprzowym. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 302 kalorie, 41g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Yukon gold obrane ziemniaki, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany tuńczyk sól i pieprz, Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Masłem Cytrynowo-Pieprzowym, oraz Glazurowany Grillowany tuńczyk ze słodką papryką Ragout.
Instrukcje
1
Zapal grill lub rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, Julienne
2
W rondlu podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj cebulę i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj żółtą paprykę, ziemniaki, wodę i dużą szczyptę soli. Przykryć i gotować, aż papryka i ziemniaki będą miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Przenieść warzywa i ich płyn do robota kuchennego i proces, aż z grubsza puree. Zeskrobać sos do miski, dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Steki z tuńczyka posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill lub broil przez 2 minuty z każdej strony, lub do lekko zwęglone Na zewnątrz i średnio rzadko w centrum. Łyżka sosu na dużych talerzach i ustawić steki z tuńczyka na górze.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.