Grillowany Tuńczyk z sałatką wiśniowo-pomidorową i Herbed Bulghur
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowany Tuńczyk z sałatką wiśniowo-pomidorową i Herbed Bulghur może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 45g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.74 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oliwę z oliwek, sok z cytryny, wewnętrzne liście selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pszenicę bulghur można śledzić to danie główne z Ciasto budyniowe morelowo-Bulgurowe z sosem budyniowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z sałatką wiśniowo-pomidorową i Herbed Bulghur, Grillowany Tuńczyk Z Salsą Z Pomidorów Wiśniowych, oraz Sałatka z tuńczyka, karczocha i pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.