Grillowany Ahi Tunan to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, olej z orzeszków ziemnych, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 91% to danie jest super. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z grillowanym Ratatouille kuskus i Dekonstruowanym Pesto, Tuńczyk Z Grilla, oraz Tuńczyk Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Steki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill przez 1 minutę z każdej strony (tylko w celu uzyskania śladów grilla)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć i pokroić każdy stek na 8 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
Umieść 1 szklankę mizuny na każdym talerzu. Awokado i pomidory podzielić między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Mizuna
5
Mżawka z winegretem wasabi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Wasabi
6
Wymieszać wszystkie składniki do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje dla tuńczyka Ahi. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk ahi, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój Ahi tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.