Grillowany stelaż z jagnięciną z ryżem szafranowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowany Rack jagnięciny z szafranem ryżu spróbować. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 33g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz koszerną sól, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Szafran z jagnięciną, Grillowany Stelaż Z Jagnięciną, oraz Grillowany stelaż z jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; gotować 5 minut lub do złotego koloru, często mieszając.
Dodać ryż i kolejne 3 składniki( przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Odrzuć liść laurowy. Trzymaj ciepło.
Połącz sól i 6 kolejnych składników (przez pieprz).
Umyj jagnięcinę olejem i natrzyj mieszaniną soli.
Ułożyć jagnięcinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grillować 10 minut, obracając raz lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Odstawić na 5 minut przed krojeniem na kotlety.
Podawać jagnięcinę z ryżem.
Nuta wina: Lambeven pikantna jagnięcina jak tisjest jednym z najbardziej elastycznych mięs, jeśli chodzi o wino. Pasuje do prawie każdej większej odmiany czerwonej. To powiedziawszy, kiedy przyprawa odgrywa kluczową rolę, tak jak tutaj, uwielbiam wybierać grubą, bogatą, pikantną czerwień, która będzie zarówno odzwierciedlać pikantność dania, jak i działać jako miękkie, grube tło. Australijski shiraz jest idealny. A ponieważ jest to specjalny, dość drogi kawałek mięsa, wybrałem wino godne tego: Penfolds St. Henri 2003 z Południowej Australii, $ Karen MacNeil