Grillowany stek z Tapenadą
Grillowany stek z Tapenadą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 25g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka czosnku, stek z flanki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Grillowany Stek Z Tapenadą, Grillowany stek z polędwicy ze szparagową Tapenadą, oraz Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem.
Instrukcje
Połączyć oliwki, 1/4 szklanki oleju, kolendra, kapary, czosnek i ocet w robocie kuchennym i procesu, aż do wymieszania.
Rozgrzać grill gazowy na wysokości. Stek Rub z 1 łyżką. oliwa z oliwek, posypać solą i grillować, obracając raz, 8 do 10 minut łącznie dla średnio rzadkich.
Przenieś do deski do krojenia, namiotu z folią i pozostaw 5 minut. Pokroić na ziarno.
Podawać z tapenadą łyżką na wierzchu.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.