Grillowany stek z pieczarkami, serem pleśniowym i boczkiem
Grillowany stek ze spódnicą z pieczarkami, serem pleśniowym i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Mieszanka wina, ząbki czosnku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Worcestershire Grillowany stek z serem pleśniowym ziemniaki, Spódnica Sałatka Stek Z Serem Pleśniowym, oraz Szaszłyki Do Steków W Spódnicy Z Dipem Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść wino, czosnek, pieprz i sól w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pieprz
Sól
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Trzepaczka
1
Rozgrzać grill na zewnątrz do wysokości (około 232° do 550 ° F).W międzyczasie przygotuj szaszłyki: połowę grzybów przełożyć na 1 szaszłyk przez środek nasadki i przez łodygę. Powtórz z pozostałymi grzybami na drugim szaszłyku. Nawlecz równe ilości cebuli na pozostałe 2 szaszłyki, pozostawiając 1/4 cala między kawałkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
Płatki Warzywne
2
Pieczarki i cebulę posmarować olejem roślinnym. Następnie umyć grzyby całym cienką warstwą sosu Worcestershire; ustawić szaszłyki grzybowe i pozostały sos Worcestershire bok. Szaszłyki cebulowe doprawić solą i pieprzem; odstawić.Przetrzyj ruszty z grilla ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sól I Pieprz
Olej Roślinny
Grzyby
Cebula
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
Płatki Warzywne
3
Umieść boczek płasko na grillu, przykryj grill i gotuj, przerzucając w połowie, aż boczek będzie chrupiący, w sumie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Wyjąć do średniej miski do ostygnięcia, następnie pokruszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Na grillu ułożyć szaszłyki Grzybowo-cebulowe i przykryć grillem. Gotować, szczotkowanie grzybów z zastrzeżonym sosem Worcestershire co 2 minuty i obracając wszystkie szaszłyki, aż grzyby i cebula zwęglone i są lekko zmiękczone, o 13 do 15 minut łącznie. (Możesz mieć trochę sos Worcestershire pozostał.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Grzyby
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
Płatki Warzywne
6
Wyjąć szaszłyki na blachę do pieczenia lub duże naczynie, przykryć folią i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Szaszłyki
Folia Aluminiowa
7
Wyjąć stek z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami; wyrzucić marynatę. Ponownie natrzeć ruszt z grilla olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa Rub
Stek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Płatki Warzywne
8
Umieść stek na grillu, przykryj grill i gotuj do średnio rzadkiego, przerzucając w połowie, łącznie około 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
9
Wyjmij do deski do krojenia i pozostaw podczas kończenia polewy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
10
Grzyby i cebulę wyjąć ze szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
11
Pieczarki pokroić w ćwiartki i dodać do miski z boczkiem. Grubo posiekać cebulę i dodać je do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać ser pleśniowy i natkę pietruszki i wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.Pokrój stek spódnicy i podawaj z polewą.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.