Grillowany stek z pieczarkami, serem pleśniowym i boczkiem

Grillowany stek ze spódnicą z pieczarkami, serem pleśniowym i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Mieszanka wina, ząbki czosnku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Worcestershire Grillowany stek z serem pleśniowym ziemniaki, Spódnica Sałatka Stek Z Serem Pleśniowym, oraz Szaszłyki Do Steków W Spódnicy Z Dipem Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wino, czosnek, pieprz i sól w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali i ubijaj, aby połączyć.
Rozgrzać grill na zewnątrz do wysokości (około 232° do 550 ° F).W międzyczasie przygotuj szaszłyki: połowę grzybów przełożyć na 1 szaszłyk przez środek nasadki i przez łodygę. Powtórz z pozostałymi grzybami na drugim szaszłyku. Nawlecz równe ilości cebuli na pozostałe 2 szaszłyki, pozostawiając 1/4 cala między kawałkami cebuli.
Pieczarki i cebulę posmarować olejem roślinnym. Następnie umyć grzyby całym cienką warstwą sosu Worcestershire; ustawić szaszłyki grzybowe i pozostały sos Worcestershire bok. Szaszłyki cebulowe doprawić solą i pieprzem; odstawić.Przetrzyj ruszty z grilla ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym.
Umieść boczek płasko na grillu, przykryj grill i gotuj, przerzucając w połowie, aż boczek będzie chrupiący, w sumie około 5 minut.
Wyjąć do średniej miski do ostygnięcia, następnie pokruszyć i odstawić.
Na grillu ułożyć szaszłyki Grzybowo-cebulowe i przykryć grillem. Gotować, szczotkowanie grzybów z zastrzeżonym sosem Worcestershire co 2 minuty i obracając wszystkie szaszłyki, aż grzyby i cebula zwęglone i są lekko zmiękczone, o 13 do 15 minut łącznie. (Możesz mieć trochę sos Worcestershire pozostał.)
Wyjąć szaszłyki na blachę do pieczenia lub duże naczynie, przykryć folią i odstawić.
Wyjąć stek z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami; wyrzucić marynatę. Ponownie natrzeć ruszt z grilla olejem.
Umieść stek na grillu, przykryj grill i gotuj do średnio rzadkiego, przerzucając w połowie, łącznie około 5 do 6 minut.
Wyjmij do deski do krojenia i pozostaw podczas kończenia polewy.
Grzyby i cebulę wyjąć ze szaszłyków.
Pieczarki pokroić w ćwiartki i dodać do miski z boczkiem. Grubo posiekać cebulę i dodać je do miski.
Dodać ser pleśniowy i natkę pietruszki i wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.Pokrój stek spódnicy i podawaj z polewą.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.