Grillowany Stek Z Flanki

Grillowany Stek Z Flanki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego steku z flanki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 300 kalorii, 23G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, sok z cytryny, stek z flanki wołowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Grillowany Stek Z Flanki, oraz Grillowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połączyć sos barbecue, Wino i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać 1 szklankę marynaty do dużej plastikowej torebki zamykanej; dodać stek. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Stek z grilla, pokryty, na średnim ogniu 6-8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; średni, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem. Aby służyć, cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
5
Podawać z zastrzeżoną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia , wanilia, bogata
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn