Grillowany Stek Z Burakami I Radicchio

Grillowany Stek Z Burakami I Radicchio
Grillowany stek z burakami i Radicchio to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $4.96 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 447 kalorii, 30g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz radicchio, oliwę z oliwek, musztardę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoski stek z grillowaną sałatką Radicchio, Chimichurri Flank stek z grillowanym Radicchio i cebulą, oraz Grillowany stek z Buffalo z Radicchio-buraczane szaszłyki dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia37
Magazyn